Meny
aktuellt

Kom och jobba hos oss på Parmaco!

Parmaco är ett finskt företag som hyr ut egenutvecklade och anpassningsbara byggnader. Framför allt är det lokalbehov inom förskola och skola som snabbt kan åtgärdas. Husmodulerna tillverkas i egna fabriker i Finland. Byggnaderna uppfyller samma höga krav som ställs på permanenta byggnader, såsom krav inom isolering, ventilation, värme, säkerhet och miljö. Arkitekturen är viktig för att byggnaden ska kunna anpassas till omgivningen och därför har Parmaco ett eget designteam med arkitekter och även samarbeten med arkitektbyrå och ingenjörer.

Nu fortsätter bolaget sin kraftiga expansion i Sverige där bolaget har funnits sedan 2015. I takt med att Parmaco växer i Sverige behöver bolaget fylla på med nya nyckelpersoner. Parmaco letar nu efter fler erfarna och skickliga medarbetare som kan växa med bolaget och vara en betydande och värdefull del av den operationella excellensen.

> Project Manager / Projektledare

> Site Manager / Platschef

Parmaco erbjuder en unik möjlighet att få arbeta i ett växande företag tillsammans med ett positivt, resultatorienterat och energiskt team som levererar högkvalitativa produkter inom ett viktigt samhällsområde.

Det är en spännande tid att bli delaktig i denna offensiva organisation som nu expanderar kraftigt!

Läs mer

Blogg

 
© PARMACO

Månskärsvägen 10B, 5tr 14175 Kungens Kurva Sverige tel. +46 727 345 455
Begär en offert ›