Meny
referenser
Parmaco / Referenser / Projektkontor vid ONKALO

Projektkontor vid ONKALO

När Posiva Oy behövde lokaler för sitt projektkontor vid den underjordiska forskningsanläggningen ONKALO visade sig våra flexibla lokaler uppfylla kraven. Den första delen av kontoret levererades från vår fabrik i Leppävirta 2006. Senare samma år färdigställdes kontorets andra våning. 2014 byggdes kontoret ut med en tvåvåningsmodul på 240 kvadratmeter.

På övervåningen finns åtta arbetsrum för 16 medarbetare samt ett kontors – och sammanträdesrum. På nedervåningen finns ett kontorslandskap med plats för sju medarbetare, ett sammanträdesrum, bibliotek, omklädnings- och duschutrymmen och ett tekniskt utrymme. Luftkonditionering garanterar en god ventilation. I leveransen ingick en fast interiör, medan fundamentet som byggnaden uppfördes på anlades av kunden.

”Vi är mycket nöjda med Parmacos lokaler. Det blev en del förändringar i planerna under resan, bl.a. med hänsyn till funktionalitet, och Parmaco förhöll sig alltid mycket flexibla. Alla våra önskemål blev beaktade. Under alla de år som lokalerna varit i bruk har jag inte hört en enda negativ kommentar. Den överenskomna leveranstiden hölls väl – i själva verket blev huset färdigt lite i förtid.”

– Hannu Leino, projektingenjör, Posiva Oy

Underjordisk forskningsanläggning
Olkiluoto, Euraåminne
Byggnadsår 2014
567 m2

Visa på en karta › Jag vill veta mera om den här byggnaden ›

 
© PARMACO

Månskärsvägen 10B, 5tr 14175 Kungens Kurva Sverige tel. +46 8 235 455
Begär en offert ›