Meny
smarterlearning

Från flexibilitet till bättre lärande

Vi har skapat en lokallösning för förskolor och skolor som redan är smart på många sätt. Att en kommun hyr en skola eller en förskola från Parmaco innebär en minskning av flera risker; såsom att lokalerna kan anpassas efter skiftande elevbehov och att vi tar ansvar över byggnaden och eventuella skador under hyresperioden. Men vi nöjer oss inte med det. Vi vill att barnen även lär sig så bra som möjligt i våra lokaler. Därför sätter vi oss själva i skolbänken för att tillsammans med våra viktigaste intressentgrupper ta reda på hur man skapar bästa möjliga lärmiljö.

 

> Är du en expert inom lärande? Delta gärna i diskussionen!

 

Vi behöver din expertis!

Svara på vårt frågeformulär och var med i vårt expertnätverk. Vi ordnar diskussioner och miniseminarier dit vi bjuder in de främsta experterna inom lärande och det aktuella ämnet på agendan.

DELTA

 
 

Våra värderingar

Barnens
bästa

Genom att utnyttja vår kompetens som föregångare inom smartare lärmiljöer bidrar vi till såväl välmående som ljusare framtidsutsikter för alla barn.

Proaktiv
problemlösning

Vi väntar inte på att problem skall dyka upp, vi söker ständigt nya sätt att förebygga dem genom kontinuerlig innovation och testning.

Hög
kvalitet

Vi sätter en ära i att leverera bästa möjliga produkt och service som tillgodoser våra kunders behov och hjälper dem nå önskat resultat inom lärande.

Varaktiga
partnerskap

Vi bygger starka varaktiga partnerskap med våra kunder genom att arbeta proaktivt med att hjälpa dem förbättra lärresultaten och en ständig strävan att leverera över förväntan.

References ›