Meny
aktuellt

Äga eller hyra? Välkomna till vårt seminarium i Almedalen

I år kommer Parmaco Sverige för första gången vara på plats under den intensiva Almedalsveckan i Visby på Gotland. Eftersom Almedalen är Sveriges största politiska mötesplats där demokrati och öppenhet hyllas vill vi vara med!

Det är mycket som händer under veckan. Alla partiledartal, det till synes oändliga utbudet av spännande seminarier, spontana möten och trevliga mingel bland gränder och ruiner. 2016 genomfördes 3 796 olika evenemang av 1756 olika organisationer kring olika aktuella samhällsfrågor. Och det är ännu fler organisationer på plats i olika evenemang och tillställningar. Detta ser vi fram emot!

Titta förbi Offentliga Affärers tält nere i hamnen på tisdag den 4 juli kl 13.15–14.15 för att lyssna på vårt seminarium om att Äga eller hyra kommunala verksamhetslokaler? – Hur kommunen bäst planerar för långsiktiga behov. Fastighetsekonomen Hans Lind kommer att prata om detta och vi kommer få veta det viktigaste ur Kommuninvests senaste rapport. Dessutom kommer en namnkunnig panel debattera om det är bäst att äga eller hyra, och om man kanske ska tänka i helt nya banor. Vi hoppas på ett intressant samtal, som kan fortsätta under minglet direkt efteråt då vi bjuder på något gott att äta och dricka. Vi ses i Almedalen!