Meny
blogg

Nytt nummer av Lokaler ute!

Vår kundtidning Lokaler kommer ut två gånger per år, och nu har precis sommarnumret kommit ut. Detta nummer är något av ett temanummer för förskolor; vi besöker tre olika nya förskolor runt om i landet där vi av olika anledningar varit med och löst deras lokalproblem. Det är fina förskolor och både personal och barnen trivs bra.

Läs mer i Lokaler så hör ni vad de olika verksamheterna själva säger.  

Parmaco Lokaler 5

I vår tidning tar vi även upp det här med vikten av att vara en god och bra arbetsgivare. Parmaco rekryterar för fullt och då är det viktigt att potentiella medarbetare får en bra och rättvisande bild av oss, och inte minst att våra befintliga medarbetare känner stolthet över sin arbetsplats. Som ett led i detta gjorde vi nyligen en medarbetarfilm, där vår arkitekt Vicky, regionchef Eric och jag pratar om vad som gör Parmaco till det vi är. Filmen finns här på hemsidan, leta gärna upp den och kolla!

Med filmen ville vi visa på den prestigelösa och otvungna atmosfär som råder hos oss, men också att det krävs både att man är en teamplayer och att man klarar av att ta ett individuellt ansvar. Vi kunde bland annat konstatera att vi på Parmaco verkligen drivs av vårt arbete och att glädjen är stor när vi får se barn och ungdomar leka och trivas i våra förskolor och skolor. Som vår regionchef Eric Sjöö säger i filmen: Att arbeta på Parmaco är allt från att i förlängningen vara en del av samhällsutvecklingen där förskola och skola spelar en sådan viktig roll och där vi bidrar till att skapa en bra skolmiljö, till att man kommer ut på skolorna och ser barnen leka och trivas i det som vi har byggt och skapat. Det är fantastiskt att se!

När sedan nästa film vi gjort blev klar kunde vi alla konstatera att den var nästan än mer talande för hur det är att arbeta på Parmaco! Vi håller för fullt på att bygga Nordeuropas största flyttbara skola i Halmstad. Och den processen vill vi såklart också dokumentera. Den första filmen läggs snart upp och den visar tydligt den anda som råder i vårt gäng. I sådana stunder är det extra roligt att vara chef!

Almedalen är nu redan i full gång och jag har precis kommit hit. Ser fram emot fartfyllda dagar och många intressanta samtal! Jag och min kollega Jan Sonntag kommer att finnas i Offentliga Affärers tält en stor del av veckan så titta gärna förbi och hälsa på oss där! Vi är huvudsponsor i år och har ett eget bord där.

Och inte minst, se vårt seminarium om hur rustade kommunerna är inför sämre tider, inte minst då det gäller deras investeringskalkyler, nu på onsdag kl 13-14. Även det i Offentliga Affärers tält på Strandvägen 4.   

Är ni inte i Almedalen, så kan ni följa seminariet via länk på Offentliga Affärers hemsida. I min nästa blogg berättar jag hur det gick och vad vi kom fram till. Det ska bland annat bli spännande att höra hur KTHs kartläggning blev och vad professor Anna Kadefors på KTH och Chalmers har att säga i ämnet.

Önskar er nu en riktigt härlig och avkopplande sommar med mycket bad och sol!

Thomas Jansson, Country Manager, Vicky Laflamme, Design Manager och Eric Sjöö, Area Sales Manager.

Thomas Jansson, Country Manager Sverige