Meny
blogg

Snart är det dags för Kvalitetsmässan!

Kvalitetsmässan fortsätter att växa som den stora mötesplatsen för offentliga sektor. 2015 kom det totalt 7 500 besökare och det var 144 utställare på plats. Parmaco var en av dessa utställare och likaså blir det i år när det nu är dags igen. Extra roligt att Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling som ju är så viktigt. I år är mässan från tisdag 14 november till torsdag den 16 november och vi är såklart där alla dagarna.

Vi ses i monter B03:14

Kom gärna och besök oss i vår monter B03:14 och se om du kan sia om framtiden! Tävla om fina priser och prata anpassningsbara lokallösningar inom skola och förskola med våra regionansvariga. Jag och mina regionansvariga kommer även att ha personliga möten under dagarna. Än finns det några luckor kvar om du vill sitta ner i lugn och ro med mig och diskutera vilka olika lösningar det finns för att lösa verksamhetslokalbristen inom er kommun. Det finns många exempel vi kan lyfta fram som inspiration!

Planering av Kvalitetsmässan 2017 pågår.

Mingel och rundvisning av ny förskola nära Svenska Mässan

Vi kommer även ha en visning av vår första förskola i Sverige. Förskolan heter Lantmätaregatan 21 och är en helt ny förskola med en stor förskolegård i centrala Göteborg. Den dynamiska förskolan kan lätt byggas till eller minskas ner efter de skiftande behov som brukar komma med tidens gång. Förskolan kommer att ha åtta avdelningar fördelade på 1 391 kvadratmeter med plats för cirka 150 barn.

Hör av dig om detta kan vara intressant att titta närmare på! Den 15 november kl 17.45 kommer en buss att hämta upp oss utanför Svenska Mässans huvudentré och ta oss till förskolan som ligger ca en kvart bort. På förskolan bjuder vi på dryck och tilltugg, men framför allt kommer förskolechefen berätta om sina erfarenheter och lärdomar från processen att få en helt ny förskola på plats under kort tid. Det blir även en rundvisning och möjlighet att ställa frågor. Det kan bli en intressant och kanske skön andningspaus från mässmiljön.

På ett eller annat sätt hoppas jag att vi ses i Göteborg, varmt välkommen till vår monter B03:14!

Thomas Jansson, Country Manager Sverige