Meny
blogg

Välkommen 2018!

Ett nytt år ligger framför oss. 2018. Tiden går alldeles för fort och det är en märklig känsla hur lätt man lägger ett år till handlingarna och bakom sig. Men det är härligt att blicka framåt med tillförsikt mot ett nytt år som är fullt av spännande nya händelser och möjligheter.

Det nya året ligger ännu i sin linda, redo att fyllas med erfarenheter och ljusglimtar.

Vi på Parmaco ser fram emot ett lika händelserikt år som det vi nu lämnat bakom oss. Och det är mycket som händer detta år! Det är valår med allt vad det innebär. Redan i september vet vi hur Sverige ska styras framöver. Detta valår innebär bland annat att Almedalen kommer bli extra intensiv och intressant. Ett bra år att vara där på! Vi kommer även i år att ha ett seminarium som jag redan nu kan avslöja kommer att handla om innehållet och slutsatser i en rapport och kartläggning som KTH just nu håller på att genomföra bland landets kommuner. Det ska bli spännande att se vad de kommer fram till och jag ser fram emot att debattera det och annat med en namnkunnig panel under vårt seminarium! Även i år gör vi det i Offentlig Affärers regi, så ni kommer att hitta oss i deras vita tält i hamnen.

Vi ser även fram emot att fortsätta växa detta år. Vi har börjat året bra med vårt nya designteam, med vår arkitekt Vicky Laflamme i täten. Vi kommer även öppna ett kontor i Lund, vilket kommer komma väl till pass. Under de närmast åren räknar vi med att bli cirka 50 stycken medarbetare på Parmaco så detta år kommer bli ett år i rekryteringens spår. Jag ser fram emot nya medarbetare som kan ta Parmaco vidare mot nya utmaningar!

Parmaco har även många roliga möten och konferenser att se fram emot, med start redan nu i februari:

” Inomhusmiljö i skolan och förskolan den 7-8 februari

” Framtidens skol- och förskolemiljöer den 14-15 mars

” Strategisk lokalresursplanering den 14-15 mars

” Ny och ombyggnation av skolmiljöer under våren 2018

” Almedalen i slutet av juni och början av juli

” Framtidens gymnasiemiljöer under hösten 2018

” Ny och ombyggnation av förskolemiljöer också under hösten 2018

Jag ser fram emot att träffas där i Parmacos monter!

Under 2018 kommer ett flertal nya dynamiska skolor se sitt ljus. Bland annat i Halmstad, där en rekordstor 13 384 kvadratmeter stor skola kommer stå redo för 900 elever lagom till höstterminens start 2018. Den resan ser vi extra fram emot! Vi kommer att dokumentera den processen och visa hur snabbt och förhållandevis lätt en så stor skola kommer på plats.

Välkomna att dela 2018 med oss på Parmaco! Jag ser fram emot många spännande möten under 2018.

Thomas Jansson, Country Manager Sverige